De missie van Eurocept Pharmaceuticals is om geneesmiddelen op de markt te brengen die de therapeutische relatie tussen zorgverleners en patiënten  vereenvoudigen.

Wij zijn gedreven in het contact met onze klanten. We schakelen snel, zijn ondernemend en besluitvaardig. We zijn aanspreekbaar op ons handelen, stellen ons toetsbaar op. We geloven dat geneesmiddelen snel beschikbaar moeten zijn voor patiënten en ook tegen een redelijke prijs verkrijgbaar moeten zijn. Als we een dokter via een apotheker kunnen helpen om een cruciaal geneesmiddel snel bij een patiënt te krijgen dan heeft dat onze hoogste prioriteit.

Thomas Calis, Managing Director Eurocept Pharmaceuticals Holding en werkmaatschappijen

Eurocept Pharmaceuticals Holding wordt geleid door onderstaande personen. Om meer te weten te komen over hun capaciteiten en werkervaring, kunt u doorklikken naar hun LinkedIn profiel.

Als u interesse heeft om uw geneesmiddel in de Benelux op de markt te brengen en meer wil weten over onze producten en services, nodigen we u uit om te klikken op de button “expertises” of contact op te nemen met businessdevelopment@euroceptpharma.com.