Heb je goede ideeën over het verbeteren van de farmaceutische behandelrelatie tussen arts en patiënt en ben je niet bang om ze uit te voeren? Lijkt het je leuk om bij een uniek, ondernemend bedrijf in de farma te werken? Een mondiaal hoofdkantoor in Nederland. Reageer dan op een van onze openstaande vacatures of stuur een open brief naar HRM@euroceptpharma.com .

EUROCEPT PHARMACEUTICALS -VACATURES

Eurocept Pharmaceuticals is een sterk groeiende internationale organisatie en houdt zich sinds 2001 bezig met farmaceutische activiteiten. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Ankeveen en we hebben een tweede logistieke vestiging in Hilversum. In verschillende landen hebben wij (eigen) lokale vertegenwoordigers en samenwerkingsverbanden met partners.

Afhankelijk van het product is Eurocept houder van de handelsvergunning, fabrikant, lokale vertegenwoordiger, lokale distributeur of groothandelaar. Eurocept verzorgt daarbij de registratie, farmacovigilantie, productie, marketing, verkoop en distributie van geneesmiddelen in tal van landen wereldwijd. Hierbij is onze prioriteit dat we continue voldoen aan de hoge verwachtingen van de klanten en aan de vereisten zoals vastgesteld in wet- en regelgeving.

Wil jij hier dagelijks aan bijdragen en samen met ons het concept verder optimaliseren? Solliciteer dan op deze functie:

Commercieel Assistent binnendienst, 32-40 uur

De Commercieel Assistent is binnen de afdeling Marketing en Sales het eerste aanspreekpunt voor de (Global) Brand Managers, Sales Directeur en de Buitendienst (Locale Business/Account Manager(s) in diverse landen).

Je staat klanten te woord en onderhoudt contacten met diverse leveranciers, zoals reclame bureaus, congres organisaties etc. Het waarnemen van en samenwerken met de Executive Assistent valt ook binnen jouw verantwoordelijkheid. Jij doet er alles aan om iedereen snel en adequaat van een antwoord te voorzien en/of naar de juiste persoon door te verwijzen. Het commerciële belang, dat begrijp jij als geen ander.

Jij bent degene die ervoor zorgt dat alle materialen, bijeenkomsten, etc. voldoen aan de vereisten zoals vastgesteld in wet- en regelgeving (training is onderdeel van jouw inwerkprogramma) en binnen de gestelde deadlines. Het aanspreken en corrigeren van collega’s is voor jou geen probleem! Dit is jouw terrein en verantwoordelijkheid. Wat je (nog) niet weet, zoek je uit. De collega’s zullen je graag verder helpen.

Kennis/vaardigheid

 • Vloeiend beheersen (in woord en schrift) van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Handig met MS Office pakket;
 • Jouw kwaliteit is dat je projectmatig kan werken en anderen hierin kan meenemen;
 • Interesse voor de dynamische omgeving van de farmaceutische industrie incl. wet-/regelgeving (diverse landen) is een pre;
 • Jij bent in je element wanneer je collega’s, klanten, etc. kan ondersteunen bij het behalen van de doelstellingen. Service- en klantgericht, dat ben jij!

OVER EUROCEPT

Onze missie
Geneesmiddelen op de markt brengen die de therapeutische relatie tussen zorgverleners en patiënten vereenvoudigen.

Waarden Eurocept Pharmaceuticals
Klantgedreven, Oplossingsgericht, Erkenning gevend, Kwaliteitsgericht en Resultaatgericht.

Type organisatie
De organisatie vraagt om medewerkers die zelfstandig, ondernemend, flexibel en doelgericht zijn. Alleen zo kunnen wij samen succesvol zijn in het behalen van de doelstellingen van alle betrokken stakeholders. De werksfeer is ondernemend en informeel. Can-do is ons uitgangspunt. Een Internationaal succesvol concept van een uniek Nederlands bedrijf!

WIJ BIEDEN

 • Een uitdagende werkomgeving waar je de ruimte krijgt om creatief en met passie je vak uit te oefenen;
 • Plezier hebben in je werk en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen (binnen en/of buiten de functie);
 • Afhankelijk van je ervaring kan je rekenen op een salaris tussen de € 3200-3800 Euro bruto per maand, op basis van 40 uur;
 • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Pensioenregeling;
 • Laptop en telefoon (in bruikleen);
 • 25 Vakantiedagen op basis van 40 uur;
 • Dagelijks een goed verzorgde lunch op kantoor tegen een zeer geringe bijdrage;
 • Vrij gebruik van koffie/thee/frisdrank/lekkers en vooral ook fruit!

INTERESSE

Stuur je cv naar HRM@euroceptpharma.com. Voor vragen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Geke Ninaber, bereikbaar op 06- 82 09 25 33

PROCEDURE

De sluitingsdatum van deze vacature is 1 maart 2023.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.