Heb je goede ideeën over het verbeteren van de farmaceutische behandelrelatie tussen arts en patiënt en ben je niet bang om ze uit te voeren? Lijkt het je leuk om bij een uniek, ondernemend bedrijf in de farma te werken? Een mondiaal hoofdkantoor in Nederland. Reageer dan op een van onze openstaande vacatures of stuur een open brief naar HRM@euroceptpharma.com .

EUROCEPT PHARMACEUTICALS -VACATURES

Eurocept Pharmaceuticals Holding is onderdeel van de Eurocept Groep dat zich sinds 2001 bezig houdt met farmaceutische activiteiten. Wij zijn een sterk groeiend internationaal farmaceutisch bedrijf. Vanuit het hoofdkantoor in Ankeveen en onze tweede vestiging in Hilversum worden verschillende functies van Eurocept Pharmaceuticals gecoördineerd met als missie om geneesmiddelen op de markt te brengen die de therapeutische relatie tussen zorgverleners en patiënten vereenvoudigen.

Afhankelijk van het product is Eurocept houder van de handelsvergunning, fabrikant, lokale vertegenwoordiger, lokale distributeur of groothandelaar. In al deze verschillende functies moet Eurocept Pharmaceuticals hoogwaardige producten en diensten leveren. Hoogwaardig betekent in dit verband dat aan de hoge verwachtingen van de klanten moet worden voldaan en dat wordt voldaan aan de vereisten zoals vastgesteld in wet- en regelgeving. Eurocept werkt als groothandel en fabrikant en verzorgt registratie, farmacovigilantie, productie, marketing, verkoop en distributie van geneesmiddelen in tal van landen in Europa. De organisatie is doelgericht, flexibel en succesvol in het bepalen van de doelstellingen van alle betrokken stakeholders. In een informele werksfeer bouwen wij aan de groei van de Eurocept Groep. Een uniek concept van een uniek bedrijf!

Eurocept Pharmaceuticals is per direct op zoek naar;

FUNCTIE QUALITY OFFICER

(24-40 uur per week)

De Quality Officer is onderdeel van de Kwaliteitsafdeling. In een hecht team werk je naast je directe collega’s ook nauw samen met collega’s van andere afdelingen en andere farmaceutische bedrijven in binnen- en buitenland. In deze functie werk je onder leiding van de Sr. Quality & Compliance Manager en ondersteun je de activiteiten van de afdeling.

WERKZAAMHEDEN

  • Kwaliteitszorg (o.a. klacht- en afwijkingbehandeling, vrijgifte van producten en materialen, vergunningenbeheer, retouren, procedures, correctieve-preventieve acties, change control)
  • Je voert administratie met rapportage naar diverse overheden
  • Je beheert onderdelen van het elektronische kwaliteitssysteem
  • Je beantwoordt kwaliteit-gerelateerde vragen van groothandels, apothekers en artsen
  • Desgevraagd verzorg je trainingen op het gebied van kwaliteitsprocessen
  • Bijdrage aan kwaliteit-verbeterende projecten en andere zaken die spelen rond de geleverde geneesmiddelen
  • Je voert kwaliteit-gerelateerde controles uit binnen de secundaire verpakkingsunit.

WIJ VRAGEN

De positie vereist minimaal HBO-niveau, liefst medisch of farmaceutisch georiënteerde opleiding of ervaring (maar is niet vereist). Geen ervaring? Geen probleem, wij zullen een uitgebreid on-the-job trainingsprogramma verzorgen. Je bent een aanpakker, bent flexibel, bent precies, beschikt over de nodige energie, beheerst zowel de Nederlands als Engelse taal (mondeling en schriftelijk) en bent vaardig in Microsoft Word en Excel.

INTERESSE

Ben je geïnteresseerd en herken je jezelf in bovenstaande solliciteer dan direct via LinkedIn of neem contact op met gvanderwerf@euroceptpharma.com (ook voor vragen over de inhoud van de functie kan je contact opnemen via bovenstaand adres).

De sluitingsdatum van deze vacature is 31 augustus 2022

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.