Heb je goede ideeën over het verbeteren van de farmaceutische behandelrelatie tussen arts en patiënt en ben je niet bang om ze uit te voeren? Lijkt het je leuk om bij een uniek, ondernemend bedrijf in de farma te werken? Een mondiaal hoofdkantoor in Nederland. Reageer dan op een van onze openstaande vacatures of stuur een open brief naar HRM@euroceptpharma.com .

EUROCEPT PHARMACEUTICALS -VACATURES

Eurocept Pharmaceuticals Holding is onderdeel van de Eurocept Groep dat zich sinds 2001 bezig houdt met farmaceutische activiteiten. Wij zijn een sterk groeiend internationaal farmaceutisch bedrijf. Vanuit het hoofdkantoor in Ankeveen en onze tweede vestiging in Hilversum worden verschillende functies van Eurocept Pharmaceuticals gecoördineerd met als missie om geneesmiddelen op de markt te brengen die de therapeutische relatie tussen zorgverleners en patiënten vereenvoudigen.

Afhankelijk van het product is Eurocept houder van de handelsvergunning, fabrikant, lokale vertegenwoordiger, lokale distributeur of groothandelaar. In al deze verschillende functies moet Eurocept Pharmaceuticals hoogwaardige producten en diensten leveren. Hoogwaardig betekent in dit verband dat aan de hoge verwachtingen van de klanten moet worden voldaan en dat wordt voldaan aan de vereisten zoals vastgesteld in wet- en regelgeving. Eurocept werkt als groothandel en fabrikant en verzorgt registratie, farmacovigilantie, productie, marketing, verkoop en distributie van geneesmiddelen in tal van landen in Europa. De organisatie is doelgericht, flexibel en succesvol in het bepalen van de doelstellingen van alle betrokken stakeholders. In een informele werksfeer bouwen wij aan de groei van de Eurocept Groep. Een uniek concept van een uniek bedrijf!

Eurocept Pharmaceuticals is per direct op zoek naar;

FUNCTIE QUALITY OFFICER

(24-40 uur per week)

De Quality Officer is onderdeel van de Kwaliteitsafdeling. In een hecht team werk je naast je directe collega’s ook nauw samen met collega’s van andere afdelingen en andere farmaceutische bedrijven in binnen- en buitenland. In deze functie werk je onder leiding van de Sr. Quality & Compliance Manager en ondersteun je de activiteiten van de afdeling.

WERKZAAMHEDEN

 • Kwaliteitszorg (o.a. klacht- en afwijkingbehandeling, vrijgifte van producten en materialen, vergunningenbeheer, retouren, procedures, correctieve-preventieve acties, change control)
 • Je voert administratie met rapportage naar diverse overheden
 • Je beheert onderdelen van het elektronische kwaliteitssysteem
 • Je beantwoordt kwaliteit-gerelateerde vragen van groothandels, apothekers en artsen
 • Desgevraagd verzorg je trainingen op het gebied van kwaliteitsprocessen
 • Bijdrage aan kwaliteit-verbeterende projecten en andere zaken die spelen rond de geleverde geneesmiddelen
 • Je voert kwaliteit-gerelateerde controles uit binnen de secundaire verpakkingsunit.

WIJ VRAGEN

De positie vereist minimaal HBO-niveau, liefst medisch of farmaceutisch georiënteerde opleiding of ervaring (maar is niet vereist). Geen ervaring? Geen probleem, wij zullen een uitgebreid on-the-job trainingsprogramma verzorgen. Je bent een aanpakker, bent flexibel, bent precies, beschikt over de nodige energie, beheerst zowel de Nederlands als Engelse taal (mondeling en schriftelijk) en bent vaardig in Microsoft Word en Excel.

INTERESSE

Ben je geïnteresseerd en herken je jezelf in bovenstaande solliciteer dan direct via LinkedIn of neem contact op met gvanderwerf@euroceptpharma.com (ook voor vragen over de inhoud van de functie kan je contact opnemen via bovenstaand adres).

De sluitingsdatum van deze vacature is 31 mei 2022

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

(Allround) Marketing en Sales  Assistant 32-40 uur

DE FUNCTIE

De (Allround) Marketing en Sales Assistant is binnen de afdeling  het eerste aanspreekpunt voor diverse interne- en externe klanten en is verantwoordelijk voor het zelfstandig afhandelen van alle informatiestromen. De kerntaak is het ondersteunen van de Sales- en Marketing afdeling en is spin in het web voor (Global) Brand Managers, de buitendienst (National Sales Manager en Business/Accountmanagers internationaal). De assistent  staat daarnaast klanten te woord en onderhoudt contacten met diverse leveranciers, zoals reclame bureau, congres organisaties etc. en het waarnemen van de Executive Assistant.

Kennis/vaardigheid

 • Secretarieel onderlegd (minimaal MBO+)
 • Vloeiend beheersen (in woord en schrift) van de Nederlandse en Engelse taal; iedere andere taal en met name Frans is een plus
 • Goede kennis van MS Office
 • Ervaring met projectplanning/projectmanagement

Resultaatgebieden

 • Hoog serviceniveau voor in- en extern klanten
 • Goede planning en executie van diverse Marketing en Sales activiteiten
 • Het actief begeleiden van de promotionele uitingen procedure
 • Het waar mogelijk behalen van inkoopvoordelen

Taken

 1. Het pro-actief ondersteunen van Sales en Marketing activiteiten tbv sales visits, congressen, nascholingen en adviesraden. Met als doel dat deze kwalitatief hoogwaardig en zo efficiënt mogelijk, binnen de gestelde deadlines en binnen de wettelijke kaders, worden gehaald of opgeleverd. Inclusief het klaarzetten en tijdig verzenden van de goedgekeurde materialen voor deze activiteiten
 2. Hoofdverantwoordelijk voor een accurate archivering en up-to-date versiebeheer van alle goed te keuren en goedgekeurde Sales en Marketing items. Dit is inclusief het digitale goedkeuring- en archivering systeem (oplevering 2022)
 3. Het zelfstandig doorvoeren van aanpassingen van deze items (nieuwe versie) op aangeven van de (Global) Brand Managers
 4. Controlerende taak bij de creatie van nieuwe Sales en Marketing materialen. Zoals het nalopen van de spelling, nalopen correctheid noodzakelijk informatie (adressen, referenties, etc)
 5. Binnen goedgekeurde kaders opstellen van contracten (o.a. sponsor-, consultancycontracten en samenwerkingsovereenkomsten) voor Eurocept Pharmaceuticals en Eurocept International
 6. Bijhouden van kostenoverzicht Marketing en Sales en deze budgetten bewaken
 7. Archief- en voorraadbeheer van Sales en Marketing materialen
 8. Opvragen van offertes en prijsonderhandelingen met leveranciers
 9. Uitwerken van correspondentie in de Nederlandse, Engelse en eventueel Franse taal;
 10. Notuleren en agenderen van diverse meetings
 11. Beantwoorden of doorverwijzen van e-mails en telefoon van artsen, patiënten, leveranciers en farmaceutische bedrijven
 12. Vaste waarnemer van de Executive Assistent. Denk aan bijvoorbeeld telefoon beantwoording en het ontvangen van gasten.

Kerncompetenties

 • Werkt zelfstandig en neemt eigenaarschap;
 • Teamplayer;
 • Commercieel;
 • Can do mentaliteit, flexibel & stressbestendig;
 • Klantgericht en communicatief sterk;
 • Organisatorisch en planmatig sterk. Werkt altijd accuraat;
 • Representatief;
 • Pro-actief;
 • Spin in het web.

Waarden Eurocept Pharmaceuticals

 • Klantgedreven
 • Oplossingsgericht
 • Erkenning gevend
 • Resultaatgericht
 • Kwaliteitsgericht
 • Verbindend

WIJ BIEDEN

Een uitdagende werkomgeving waar je de ruimte krijgt om creatief en met passie je vak uit te oefenen. Plezier hebben in je werk en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen! Dat is werken bij Eurocept. Je kunt rekenen op een marktconform salaris.

INTERESSE

Stuur je cv naar HRM@euroceptpharma.com. Voor vragen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Geke Ninaber, bereikbaar op 06- 82 09 25 33

PROCEDURE

De sluitingsdatum van deze interne vacature is 1 mei 2022.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.